2-1 Oliver Oliveros (Christian Ahlström) 55 min
3-1 André Andersson (Oliver Wilson) 74 min
4-1 Johan Hellström (Christian Ahlström) 90 min

Izzettin Adigüzel

Patrik Lippe - Victor Larsson - Christian Ahlström - André Andersson

Carl Odell - Fredrik Odell - Sebastian Kristensson - Oliver Wilson

Oliver Oliveros - Johan Hellström

Avbytare: Mathias Herrström, Carl Mattsson, Oliver Espinoza, Ali Adigüzel och Erik Lundström (målvakt).

Byten:
Fredrik Odell ut - Mathias Herrström in 23 min
Carl Odell ut - Carl Mattsson in 55 min
Oliver Oliveros ut - Oliver Espinoza in 83 min
Carl Mattsson ut - Ali Adigüzel in 86 min

MATCHKOMMENTARER
Efter tre raka matcher utan seger fick ÖT Smygehuk äntligen jubla igen när man slog jumbolaget Klagshamn. ÖT Smygehuk firade 80 år denna dagen så det krävdes en seger! ÖT Smygehuk använde tredje målvakten på de tre senaste matcherna där Izzettin Adigüzel ställde upp. Johannes Jönsson är skadad och Anders Ohlsson var bortrest. På bänken återfanns snart 47-årige Erik Lundström som reservmålvakt. Sebastian Kristensson gjorde sin första seriematch i år sedan comebacken och Carl Odell och Fredrik Odell fick chansen från start på mittfältet. I den 2:a minuten driver André Andersson upp bollen på vänsterkanten och slår den på djupet till Oliver Wilson som spelar in till en fri Oliver Oliveros men målvakten räddar till hörna. I den 13:e minuten kommer Oliver Wilson fram på vänsterkanten och slår ett perfekt inlägg som Johan Hellström språngnickar på men målvakten får upp en hand och gör en fantastisk räddning till hörna. Johan Hellström slår hörnan mot första stolpen där Christian Ahlström dyker upp och skjuter men målvakten räddar igen. I den 18:e minuten får Klagshamn en frispark cirka 30 meter från mål. Klagshamn lyfter in ett inlägg? men bollen far iväg i den starka medvinden och går rakt in i bortre krysset till 0-1 för tabelljumbon. I den 23:e minuten byts en knäskadad Fredrik Odell ut och in kommer Mathias Herrström. Första halvlek är riktigt tråkig i Torpögon sett och vi kommer inte alls upp i normal standard så 0-1 står sig halvleken ut. Vi pratar i halvlek om att behålla lugnet och försöka få igång liret med snabbare passningar framåt. I den 50:e minuten slår Patrik Lippe en fin krossboll från högerkanten mot Oliver Wilson till vänster. Försvararen missbedömmer bollen helt och Oliver Wilson kan ta ner och trampa iväg mot mål. Oliver tar sig till straffområdet när han snyggt placerar in kvitteringen till 1-1. Detta var Olivers 5:e seriemål i år. I den 52:a minuten räddar Izzettin Adigüzel ett skott från nära håll. I den 54:e minuten slår Patrik Lippe en lång frispark mot bortre stolpen där Christian Ahlström når högst och nickar in snett bak mot Mathias Herrström som är nära att göra mål. I den 55:e minuten spelar Oliver Wilson bollen till Christian Ahlström i Klagshamns straffområde och Christian nickar bollen snett bakåt mot en fri Oliver Oliveros som kan nicka in 2-1 i öppet mål. Detta var Olivers 7:e seriemål i år. Nu byts Carl Odell ut och in kommer en snörvlig Carl Mattsson. I den 61:a minuten får ÖT Smygehuk en frispark från 30-35 meter. Oliver Wilson går dit och dunkar iväg ett kanonskott som går mot bortre krysset men bollen tar i undersidan av ribban och ner på mållinjen och ut. Den frisparken var värd ett bättre öde. I den 74:e minuten spelar Christian Ahlström bollen mot Oliver Wilson som skarvar den vidare in bakom Klagshamns backlinje där vår vänsterback André Andersson kommer framstormande och snyggt placerar in 3-1 vid den bortre stolpen. Detta var Andrés 1:a seriemål i år. I den 83:e minuten byts Oliver Oliveros ut och in kommer Oliver Espinoza. I minut 86 går Carl Mattsson ut och in kommer Ali Adigüzel. I den 90:e minuten chippar Christian Ahlström upp bollen till Johan Hellström som tar ner, vänder bort försvararen och placerar in slutresultatet 4-1. Ett riktigt snyggt mål. Detta var Johans 7:e seriemål i år. Extra kul att försvaret stod för hela 4 poäng idag (1 mål och 3 assists). Viktiga 3 poäng i streckstriden där FC Trelleborg och Svedala spelade 2-2 medans Kulladal förlorade med 0-1 mot Tomelilla. I nästa match väntar serieledande Rydsgårds AIF på fredagen den 22:e augusti klockan 18:45 på Granhällans IP i Rydsgård.